JULIE BERGLØV

Instruktør på Melodi, Moto, Masken, Mimen, Meno, Molto, og Major.

Bakgrunn: Julie gikk på musikklinja på Greåker med sang som hovedinstrument på videregående. Hun er ferdig utdannet pedagogisk leder på Høyskolen i Østfold. Hun har også årsstudium i barns psykiske helse. Det er ingen tvil om at Julie er god med barn, både på grunn av utdanning, men også på grunn av lang erfaring med å jobbe med barn.

Julie startet på Diorama da hun var 12 år gammel. Hun har spilt roller som Manne i Karry Kalkun, Mikkel Rev i Hakkebakkeskogen og Dragen i Shrek the Musical. Julies kuleste rolle – og største utfordring var da hun spilte Dragen i Shrek. Der fikk hun utfordret både spill og sang på en helt annen måte enn tidligere. 

Det å få prøve seg i flere typer roller, og utvikle ulike sjangre er noe Julie setter stor pris på i Diorama: «Her får alle prøve seg, uavhengig av bakgrunn og kunnskap. Det jobbes kontinuerlig med å utvikle medlemmer fra det utgangspunktet de har, noe jeg nå også får være med på i min jobb som instruktør. Barnas teaterglede og takknemligheten de viser er i seg selv en stor inspirasjon.»

Hun husker godt første gang hun skulle stå på scenen – en opplevelse hun også trekker fram som ett av sine beste minner fra tiden i Diorama: «Jeg fikk rollen som Mikkel Rev og jeg gledet meg veldig. Jeg husker at jeg pugga manus på sydenferie og lærte meg alt med én gang jeg hadde fått rollen. Likevel snek nervene seg sakte men sikkert inn på meg og jeg ble plutselig veldig nervøs. Dette merket både instruktørene og de andre ungdommene. Jeg fikk så mye støtte at jeg klarte å gjennomføre selv om jeg var livredd før jeg skulle gå på. Instruktørene stod på hver sin side av scena og sang med meg og ungdommene skrøt når jeg gikk av. Det er et av de fineste øyeblikkene jeg har hatt og det var stort å kunne kose seg på scena fordi alle rundt var så støttende.»

Julie betyr masse for Diorama, og vi er så takknemlig for at du er hos oss hver uke!

Categories: InstruktørerNyheter