Kurs

Klassisk ballett

Klassisk ballett anses som å være den grunnleggende teknikken i alle danseformer. Ballett bruker kroppsbeherskelsen, musikaliteten og gir musklene styrke og smidighet.  Klassisk kompetanse er en klar fordel også i musikal, og vi ønsker derfor å øke våre medlemmers kunnskap. På den måten styrkes medlemmene som scenekunstnere og artister og de får et fortrinn i veien videre. Vi mener at jo tidligere man starter, jo større blir fordelen, og vi tilbyr derfor barneballett fra 4 år.

IMG_0230

Improteater

Improteater er populært, gøy og nyttig – og det er derfor en stor glede å kunne tilby egne kurs i improteater høsten 2020! 

Instruktør er Dioramas egen Daniel Winther Theodorsen. Med impro kan vi forbedre tekniske skuespillerferdigheter, utvikle konsentrasjon og tilstedeværelse og øke tryggheten på scena. I tillegg får man være med og skape en fantasiverden der ingenting er feil! 

Det er et begrenset antall plasser pr kurs og det er mulig for medlemmer utenfor Diorama å melde seg på.

Jazz og teknikk

Høsten 2020 starter vi nye dansekurs fra 8-12 år og ungdom.  Kurset heter “Jazz og teknikk” og vil ha fokus på å utvikle styrke, teknikk og smidighet på en måte som vil gjøre elevene til helhetlige, sterkere og mer teknisk gode dansere. Hver time vil også inneholde en koreografidel med jazzballettorientering. Dette er altså kurset for dem som virkelig vil utvikle seg som dansere.

Medlemmer av et teaterparti må oppgi medlemsnummer ved påmelding. Det står på tidligere utsendt faktura. Det er også mulig for ikke-medlemmer å melde seg på dansekurset.

859361_10200131520266311_815232763_o