Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Om Diorama - Diorama

TRYGGHET OG GLEDE

Diorama Sang, Dans og Drama ble startet av Wanja Engdal og Anne Mari Elvestad i februar 2007. Teateret drives med en visjon om at alle skal få være med. Siden oppstarten har Diorama fortsatt å vokse seg større og bedre.

Vi har i dag 480 medlemmer fra 3 år, fordelt på 15 partier. All aktivitet i Dioramas regi skal være preget av både trygghet og glede. Alt skjer på barnas premisser. Her skal alle bli sett og alle skal få prøve seg, uansett hvilke ambisjoner de har i utgangspunktet.

 

Teater er en kollektiv kunstform og alle barn er like viktige i gruppen. Dioramas hovedtanke er at alle skal samarbeide mot et felles mål, at vi skal gjøre hverandre gode. Vi gir elevene oppgaver de vil mestre på det nivået de er. Her kan de leke, utvikle seg og lære om teater. Med alderen øker vanskelighetsgraden for det de skal lære, og også bidra med selv. Vi ønsker å skape et trygt, sosialt, morsomt og kreativt miljø, som ivaretar det enkelte medlem og som bidrar til personlig utvikling og god selvfølelse.

 

På våre teaterkurs skal elevene ha det gøy og ha glede av det de gjør. Mestring er viktig, og vi jobber mye med at alle skal finne noe de er gode til. Vi ønsker å øke barnas og ungdommens selvtillit ved hele tiden la de mestre nye og spennende oppgaver.

Les mer om våre partier

Vi har de femten siste årene hatt minst 20 større produksjoner av skuespill- eller musikalforestillinger og over 30 show eller konserter. Vi har blant annet gjort forestillinger som SHREK, Peter Pan, Fame, Legally Blonde, Snøhvit og de syv dverger, Trollmannen fra Oz, Folk og Røvere i Kardemommeby, ANNIE, Grease, Rockeulven, Oliver Twist, High School Musikal, Thirteen the Musikal og Alice i Eventyrland.

 

Profesjonelle instruktører, koreografer og musikere arbeider med barna og ungdommene for å lage gjennomførte forestillinger til glede for vårt publikum. Diorama har idag 12 faste instruktører. Både på det kunstneriske, tekniske og administrative plan ønsker vi å legge til rette for gode og seriøse rammer rundt våre forestillinger. Vi i Diorama ønsker å være en organisasjon både for våre medlemmer og for vårt publikum. Forestillingene våre spilles hovedsakelig på Sarpsborg Scene.

 

Til glede for både barn, unge og voksne!

Tidligere oppsetninger

"Diorama er virkelig stedet for alle. Alle får virkelig muligheten til å vise seg frem, utfordre seg, de får være seg selv, og alle blir akseptert!"
Marte Asak
Tidligere medlem