Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Rekrutter - Diorama

Diorama har lange ventelister, og aller lengst er listen for alderen 4-6 år, der ca. 90 barn venter på plass. Vi ser jo at det vil bli vanskelig å komme inn hos oss, og tar derfor noen grep for å gi flere barn et tilbud.

Vi har Rekruttpartier for de som står på venteliste til ordinære teaterpartier.

MANDAGER 17.00-17.45: Rekrutt 1

MANDAGER 18.00-19.00: Rekrutt 2

Rekruttpartiet er ment som en forberedelse til plass på ett av våre ordinære teaterpartier. De gjør samme øvelser som de andre, men de skal ikke være med på ordinærere forestillinger. Fokus blir på teaterlek, sangøvelser, enkel koreografi og improteater. Instruktørene er de samme som har de ordinære gruppene i samme alder, og barna har derfor en stor fordel ved at de blir kjent med trenere og lokalene. På den måten tenker vi de er enda bedre rusta til å delta i hovedproduksjoner når den tid kommer.

Når det blir ledige plasser på ordinære teaterpartier, prioriterer vi barna som går på rekruttpartiet. De får tilbud i den rekkefølgen de satt på venteliste.

Rekruttene øver 10 uker våren 2023. Kurset avsluttes med en visningsklasse på Glenghuset, der foreldre kan få være med og overvære en øvelse.

På de andre øvelsene er det ikke tillatt for foreldre å være i øvingsrommet. Vi har god erfaring i å gjøre barn trygge, og vi har aldri foreldre i øvingsrommet. Vi opplever at barn synes det er spennende at de skal jobbe med hemmeligheter, men i enkelte tilfeller er det foreldrene som synes dette er vanskelig. Det er derfor viktig at mor og far er klare for at barna skal være på øvelse alene.

Vi gleder oss masse til oppstart!

Categories: Nyheter