SOFIE APPEL

Instruktør på Meno, Molto, Major og på musikalfordypning 1 og 2.

Bakgrunn: Sofie er 17 år. Hun går på musikklinja på Greåker med sang som hovedinstrument. Hun gikk naturlig inn i instruktørrollen, og hun oser omsorg og kjærlighet sammen med barna.

Sofie startet på Diorama da hun var 7 år. Sofie har blitt mye tryggere på seg selv i forhold til da hun startet på teater. Hun er blitt en mer utadvendt person, noe som kommer godt med i sosiale sammenhenger.

Sofie har blant annet spilt Bakergutt i Hakkebakkeskogen, Alice i Addams Family, Kaptein Krok i Peter Pan og Fugleskremselet i Trollmannen fra Oz og Fiona i Shrek for å nevne noe. Sofie sin største utfordring på scenen har vært monologen til Kaptein Krok. En monolog er som en lang replikk som fremføres alene. Hun synes største høydepunkt var Fugleskremselet, en rolle som var på scenen nesten gjennom hele stykket. Hun synes det var kult med en egen sang, med en kul dans til.

Sofie husker godt da hun fikk være med på en ungdomsteater-øvelse i forbindelse med Alice i Eventyrland, det syntes hun var utrolig stas. Hun husker det minne for det var kult å få trene med de som var eldre. Et annet favorittminne var da hun spilte Geitekilling nr. 5. «Da hadde jeg en replikk som fikk hele salen til å le. Jeg sa: PIP, og da lo alle sammen. Da husker jeg at jeg følte på skikkelig mestringsfølelse.» Hun synes det beste med Diorama er at alle får en sjanse, og alle er så gode med hverandre. Alle er på lag, så man spiller hverandre gode.

Sofie trives i jobben som instruktør og hun synes noe av det morsomste er å se at barna har det gøy og at de trives. «Jeg ser at de koser seg på øvelse og spesielt når de får til ting så blir de så glade.»

Vi er så glade for å ha med Sofie på instruktør-laget!

Categories: InstruktørerNyheter