Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Trine Roppestad Nes - Diorama

TRINE ROPPESTAD NES

Instruktør på alle barnepartiene fra 8-12 år og ungdomsteater 1.

Bakgrunn: Trine er 18 år. Hun går på musikklinja på Greåker med sang som hovedinstrument. Trine kan brukes til alt, og hun er god med alle barn hun møter på. 

Trine har drevet med teater siden 2014, altså 9 år. Den største forskjellen fra da Trine startet og frem til nå er nok det at det var øvelser i kjelleren på Lande Barneskole, men nå har vi eget studio! «Vi har vokst og blitt så mange flere som er utrolig gøy. Så har jeg fått jobb her da, det hadde jeg ikke da jeg startet som 9-åring» sier Trine med et smil.

Trine har mange roller å trekke frem. Hun har blant annet spilt Klatremus i Hakkebakkeskogen. Hun har spilt Alice i Alice i eventyrland. Wendy i Peter Pan. Glinda i Trollmannen fra Oz. Hun spilte nå Fiona i Shrek, og det synes hun var kult fordi hun spilte unge Fiona i 2018, og nå spilte hun selveste Fiona. Fiona har vært rollen med størst utfordring. Fiona er en rå dame med mange krevende sanger og et eget steppenummer. Trine sitt høydepunkt var Klatremus, hennes første hovedrolle, hvor hun fikk spise ekte kake på scenen(!!). Hun likte også Wendy veldig godt hvor hun fikk fly.

Trine sitt beste minne er gjensynet med publikum etter korona. Det å spille Wendy i en fullsatt sal, og endelig få ha publikum igjen er noe hun ikke glemmer. Det er tross alt publikum som gjør at det er mulig å spille forestillinger! Hun synes noe av det beste med Diorama er de gode verdiene og de varierte produksjonene. «Det blir aldri kjedelig fordi vi har fokus på flerstemt sang og utfordrende koreografier. Så elsker jeg også at vi har live band!»

Hun synes det morsomste med det å jobbe som instruktør er å få være med barna. Hun synes noe av det beste er å kunne lære bort en sang eller dans, for man kan se progresjonen og utviklingen. Fra å ikke kunne sangen i det hele tatt, til å stå på scenen med mygger og kostymer. Hun synes det er gøy å se at barna får det til. Trine er også blitt tryggere i seg selv etter at hun startet som instruktør. Hun er blitt mer spontan og tar avgjørelser lettere. Trine sin favoritt verdi til Diorama er å si hei og hade til alle barna. Hun er opptatt av å se hvert barn. Hun synes det er viktig å se alle for dem de er, og gi alle en sjanse. Alle barn utvikler seg i ulikt tempo og det er viktig for Trine at alle får prøve uansett.

Trine ser det beste i folk, alle burde ha en Trine i livet sitt.

Categories: InstruktørerNyheter