ANDRINE ANDERSEN

Instruktør på barneteater 8-12 år parti 1, 2, 3 og 4.

Bakgrunn: Andrine er 22 år. Hun gikk på musikklinja på Greåker med sang som hovedinstrument. Nå er hun ferdig utdannet sykepleier. Andrine er godt vandt til å jobbe med mennesker så det er ikke rart at både store og små trives med henne.

Andrine startet på Diorama da hun var 17 år gammel. Hun har hatt en enorm utvikling fra da hun begynte i 2018 og frem til i dag. Andrine har utviklet seg som skuespiller, men også som person. Da hun begynte så turte hun ikke snakke alene på scenen, og det har endret seg!

Andrine har spilt roller som Enid i Legally Blonde, Bestemoren i Addams Family og Miss Sherman i FAME. Hennes største utfordring på scenen har vært Bestemoren i Addams Family. Andrine har masse erfaring innenfor sang, men den rollen var kun skuespill, en skikkelig utfordring, men noe hun synes var veldig gøy. Største høydepunkt synes hun var Miss Sherman. En rolle med autoritet og med en sang som fikk hele publikum til å få gåsehud. 

Andrine sitt fineste minne fra Diorama var Julestjerner i 2018, det var det første hun var med på, og det som fikk henne til å fortsette på Diorama. Julekonserten i 2022 hadde hun hovedansvar for all musikalsk innstudering, og det hadde hun ikke sett for seg i 2018. «Det var jo så gøy å få jobbe med julesanger, og spesielt sangen Joy to The World. Da jeg lærte bort den til ungdomsteateret så hørtes det så bra ut, alle var med og sang, da ble jeg skikkelig gira!» Det er noe av det Andrine synes er best med Diorama – fellesskapet. 

«Det beste med å jobbe som instruktør synes jeg er å få følge utviklingen til hvert individ. Jeg synes det er så fint å se at barna føler på mestringsfølelse. Det er tydelig at de er stolt av hva de får til og det synes jeg er så kult å se! Jeg får lov til å være med og utvikle dem som personer. Det synes jeg er veldig stas.» Som instruktør så husker hun også spesielt godt første gangen et barn åpnet seg for henne, hun var en voksen de kunne stole på. Det kommer hun nok aldri til å glemme. 

Selvom Andrine hører til på scenen, så setter vi stor pris på at vi får ha henne med på instruktørlaget.

Categories: InstruktørerNyheter