Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Dioramas MusikalCamp - Diorama

I uke 8, skolens vinterferie, er det nok en gang klart for suksessen Dioramas MusikalCamp. Bli med oss på en uke full av alt gøy som har med musikal å gjøre.

Diorama Musikalteater arrangerer MusikalCamp for barn født i 2011-2018. Bli med oss på en vinterferie full av alt som har med musikal å gjøre. Barna blir delt i grupper etter alder og klassetrinn. 


Det blir undervisning i kor, dans og skuespillteknikk hver dag. I kortimene vil man jobbe med ulike musikalsanger, de yngste barna vil få en introduksjon til flerstemt sang, mens de eldre barna som allerede har fått prøvd seg på dette vil få videre utfordringer. I dansetimene vil det bli lært et utvalg koreografier fra musikaler med varierende stil og uttrykk. I skuespilltimene vil det være tekstutdrag og scener fra ulike musikaler som står i fokus. I tillegg vil alle timene bestå av teknikkøvelser, formidling, uttrykk og læring gjennom lek. 


Undervisningen vil foregå mellom kl. 09:00 og kl. 15:00, men barna kan leveres fra 08:30 og hentes frem til 16.

Det er lagt opp til at vi spiser lunsj ute midt på dagen, barna må ha med egen lunsj og varme klær.


Kurset går over en arbeidsuke mandag-fredag, prisen for en uke er 1600 kr.

Påmelding her!

Categories: Nyheter