EMMA HEIMARK

Instruktør på Melodi, Moto, Masken, Mimen og på ballett 4-5 år og ballett 1.-3. klasse.

Bakgrunn: Emma er 19 år. Hun har gått barne- og ungdoms-arbeider, og tar nå påbygg. Hun har erfaring med å jobbe med barn i alle aldere, men spesielt med de aller yngste.

Emma har drevet med teater siden hun var 4 år, og hos Diorama siden hun var 7 år. Da Emma først startet med teater var hun veldig sjenert, og turte så vidt å prate med noen. Det er en stor kontrast til slik hun er i dag, og hun tror at teater har hatt stor påvirkning på det.

Emma har opp gjennom årene spilt mange forskjellige roller. Hun husker godt sin første rolle i Diorama. «Jeg spilte barnehjemsbarnet Molly i Annie, og jeg husker at det var så stas fordi jeg startet hele forestillingen. Min replikk var den første i hele stykket!» Rollen som har vært Emmas største utfordring var Brooke Windham i Legally Blonde. Der fikk hun utviklet seg innenfor dans, skuespill og ikke minst – sang. Det var en krevende rolle, hvor hun virkelig var utenfor komfortsonen sin. Emmas største høydepunkt på scenen synes hun var Iris i FAME. Det har lenge vært hennes drømmerolle, en rolle med masse fokus på flott dans. 

Selvom Emma trives stort på scenen så er en av favorittingene hennes å bare sitte og prate i sofaen med alle før en forestilling. Den stemningen som er backstage, og bare sminke seg og ha det gøy er noe Emma setter pris på. Hun synes det beste med Diorama er at det er et fristed, et sted man føler seg hjemme.

Uansett om hun har hatt rolle eller ikke, så har hun alltid følt seg sett. Emma sin favoritt verdi til Diorama er nemlig at det bor en stjerne i alle, og alle skal få en sjanse. Det er noe hun også har veldig fokus på selv som instruktør. Hun synes det som er mest morsomt med det å jobbe som instruktør er variasjonen i hverdagen. Ingen øvelser er like. Hun synes det er fint å se barn utvikle seg og få være med på den reisen. «Det er så rørende å se barna stå på scenen og gjøre det vi har jobbet med sammen på øvelse. De er så unge og klarer det så bra. Det blir jeg like stolt av å se hver forestilling.»

Emma imponerer på så mange plan, og vi kunne ikke ha sett for oss Diorama uten henne.

Categories: InstruktørerNyheter