Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Jazz & Teknikk - Diorama

Danseklassene for 4.-6. klasse, 7.-9. klasse og 10. klasse+ vil bestå av en kombinasjon av jazz og teknikkøvelser fra både klassisk ballett og jazz. Dette kurset vil gjøre elevene til helhetlige, sterkere og mer teknisk gode dansere. Kurset vil også kunne forberede barn og ungdom på videre auditioner.

Instruktør på klassene er danser og musikalartistene Rein Oskar Evensen og Josefin Tønnesen.

Rein Oskar har en bachelor fra Musikkteaterhøyskolen og en bachelor i dans fra Kunsthøyskolen i Oslo. Han har erfaring som utøvende kunstner fra blant annet Dyreparken i Kristiansand og fra Folketeateret i Oslo, han har også koreografert og utviklet egne danseprosjekter i Oslo. Som pedagog har han erfaring med undervisning i aldersgruppen fra 4-20 år.  Høsten 2022 og våren 2023 har Rein Oskar vært å se på Folketeateret i musikalen Matilda.

Våren 2024 spiller Rein Oskar i musikalen Kinky Boots på Det Ny Teater i København, vikar for Rein Oskar mens han er borte er Josefin Tønnesen.

Josefin har bachelor fra Musikkteaterhøyskolen (nå Høyskolen Kristiania), master fra Mountview Academy of Theatre Arts i London og PPU fra OsloMet. Hun har jobbet som utøvende kunstner i flere år nå både i London og i hele Norge som både skuespiller, musikalartist, sanger og danser. Hun jobber mye med nyskrevet teater som både utøver og manusforfatter. Nylig hadde hun premiere på sin egen musikal Jul i Musehuset på Sentralen i Oslo. Josefin er også aktiv i sitt teaterkompani Catapult Theatre London. I tillegg til det utøvende har hun flere års erfaring som drama- og dansepedagog for aldersgrupper 3-80 år. Hun gleder seg masse til å danse  og bli kjent med med alle elevene på Diorama!

Våren 2024 får Dioramas danseklasser en egen visning på Sarpsborg Scene lørdag 25. mai.

TIMEPLAN JAZZ & TEKNIKK

TORSDAG

Jazz og teknikk 7.-9. klasse kl. 17:00-18:30

Jazz og teknikk 4.-6. klasse kl. 18:30-19:30

Jazz og teknikk 10. klasse + kl. 19:30-21:00

Trykk på linkene for å komme til påmelding.

Kursets har oppstart i uke 4 og går til og med uke 21 (vinterferie i uke 8 og påskeferie i uke 13). Kurset koster kr. 1600,- for medlemmer av et teaterparti og 1800,- for ikke-medlemmer. Elever på Musikalfordypning får dansekurs for kun 1000 kr. Det er begrenset antall plasser pr. klasse. 

Categories: Nyheter