Diorama ønsker å tilby et helhetlig tilbud og utvikling for alle medlemmer. Derfor er vi glade for at vi, for sjette semester på rad, kan gi medlemmer i 4.-5. klasse  og 6.-7. klasse muligheten til å trene teater to ganger i uka!! På Musikalfordypning skal elevene fordype seg i en annen musikal enn det som jobbes med på ordinær trening. Målet er å videreutvikle scenisk kompetanse, med særlig fokus på sang og koreografi. På den måten tenker vi også at spranget til ungdomsteater blir litt mindre.

Høstens kurs starter i uke 35:
4.-5. klasse mandager kl. 16.45-18.15
6.-7. klasse torsdager 19.15-20.45

Semesteret avsluttes med en visning søndag 27. november på Glenghuset! Kurset følger skolens ferier, og det er derfor fri i uke 40. Det er også fri i uke 42 og 43, da instruktørene er opptatt med hovedproduksjon på Sarpsborg Scene.

Høsten 2022 skal Musikalfordypning 4.-5. klasse jobbe med nummer fra musikalen School of Rock. Musikalfordypning 6.-7. klasse skal jobbe med tenåringsmusikalen THIRTEEN.

Partiet er ment som et tilleggstilbud, og skal ikke erstatte partiet barna allerede er medlem på. Det vil være mulig for medlemmer av andre teatergrupper å delta.

Pris for kurset er kr. 2500,-. Det inkluderer undervisningsmateriell og t-skjorte.

Det er et begrenset antall plasser, og det er førstemann til mølla!

Påmelding 4.-5. klasse
Påmelding 6.-7. klasse

Categories: Nyheter