Klassisk ballett anses som å være den grunnleggende teknikken i alle danseformer. Ballett har en flere hundreår lang tradisjon og danses over hele verden i små lokale dansestudioer og på store internasjonale scener. Ballett utvikler kroppsbeherskelsen, musikaliteten og gir musklene styrke og smidighet.  Klassisk kompetanse er en klar fordel også når man skal drive med musikalteater, og vi ønsker derfor å øke våre medlemmers kunnskap allerede fra de er små. På den måten styrkes medlemmene som scenekunstnere og artister og de får et fortrinn i veien videre. Vi mener at jo tidligere man starter, jo større blir fordelen, og vi tilbyr derfor barneballett fra 4 år.

Instruktør på ballettklassene for de minste barna er Emma Heimark. Emma har gått på Musikalteater og dans på Diorama siden hun var 3 år gammel. Hun har hatt flere store roller som Tingeling i Peter Pan og danseren Iris i ungdomsproduksjonen av FAME the Musical. Emma har en helt unik og god evne til å se og ta vare på de minste barna og gleder seg masse til å undervise de minste barna i barneballett.

Barneballett koster 1800 kr, hvis man er medlem av et teaterparti får man 200 kr rabatt.

PÅMELDING HER:

MANDAG

Barneballet 1.-3. klasse kl. 16:45-17:45

Barneballett 4-5 år (født 2018 og 2019) kl. 17:45-18:30

Vi anbefaler å møte til time i ballettdrakt og strømpebukse eller treningstights og singlet, håret i dott eller hestehale, sokker eller myke ballettsko og at barnet har med seg vannflaske.

Oppstart blir i uke 36 og kjører til og med uke 48 (høstferie i uke 40). 

Categories: Nyheter