Celina (12) vant Ariana Grandes autograf

avis_sofielithanderbyvold2Det var mange som ville sikre seg Ariana Grandes autograf på en playbill fra «Thirteen – The musical». Celina Klefstad Storaker ble den heldige vinneren.

Da Diorama sang dans og drama utlyste en konkurranse på sa.no i september, var det mange som meldte seg på i konkurransen for å sikre seg en playbill (et programblad) fra Brodway-oppsetningen av «Thirteen – The musical». Playbillen er signert av alle skuespillerne fra oppsetningen, inkludert superstjernen Ariana Grande. Vinneren fikk også billetter til Dioramas oppsetning av musikalen.

Den heldige vinneren av billetter og playbill ble 12 år gamle Celina Klefstad Storaker og hun kan takke sin mamma, Line Jeanette Klefstad, for det.

Klefstad svarte nemlig korrekt på spørsmålet om hvilken rollefigur Ariana Grende spilte i musikalen og skrev følgende om hvorfor hun ville vinne premien: «Jeg håper å vinne premien til datteren min på 12 år som er stor fan av Ariana. Hun kan alle sangene hennes og har henne som sitt store forbilde. Det ville ha vært stort for henne å få Arianas autograf».

Musikalen «Thirteen – The musical» har norgespremiere på Sarpsborg scene i kveld.

Tekst: Kristin W Hansen
Foto: Sofie Lithander Byvold

Categories: Nyheter