Dioramas Daniel Theodorsen har hatt en aktiv sommer.

Daniel går på Dioramas ungdomsparti, han har vært medlem av Diorama i rundt 11 år. I år har han hatt en aktiv sommer med både hovedrollen musikalen Joseph and the Technicolor Dremacoat og Minus Manus Junior-NM i teatersport i Arendal. Daniel er en positiv fyr, og en stor ressurs på Diorama. Ved siden av sine egne solide prestasjoner er han veldig god på å hjelpe sine teaterkamerater, både på og bak scenen.

Jeg har vært en del av Dioramafamilien i omtrent 11 år nå, og Diorama har hjulpet meg på mange måter. Når jeg først begynte, var jeg en veldig sjenert gutt som gjemte seg i et hjørne. Takket være Wanja og Anne Mari, har de pushet meg til å se hvem jeg virkelig er, gjennom teaterkunsten og gjennom læringen. Jeg må selvfølgelig takke alle dioramere: gamle og nye, alle har vært med på å forme en stor klippe som jeg kunne ha lent meg på, og uten Diorama, hadde ikke jeg vært den personen jeg er idag.

I juni gjorde Daniel en strålende jobb som hovedrollen Joseph i musikalen Joseph and the Technicolor Dreamcoat, dette har han å si om oppsetningen

Joseph and the technicolor dreamcoat var et meget artig prosjekt, og jeg var da så heldig å få spille hovedrollen som Joseph. 

I Dioramas siste prosjekt, SHREK – the Musical imponerte Daniel i rollen som Shreks følgesvenn Esel. Denne rollen er en svært stor rolle som er på scenen nesten hele forestillingen, med både krevende sanger, dans, masse tekst og regi. Daniel taklet dette med glans og har vokst masse på denne rollen. Det er tydelig at Daniel koser seg når han er på scenen. Spillegleden han viser smitter over på både motspillere og publikum.

Shrek.. Hva skal jeg si? Shrek var FANTASTISK! Esel er en karakter med myyyye energi og sprell, og jeg fikk kjørt meg under oppbyggingen av karakteren, men alt i alt, en helt utrolig rolle som skapte mye god stemning

I sommer har Daniel vært en av Dioramaerne som deltok i Junior-NM i teatersport. Som en del av laget «4-stjerners Impro» fikk de en imponerende 4. plass.

Splæsh for min del, var utrolig gøyalt. Det har vært utrolig inspirerende og gøyalt å se utviklingen til hele laget, og vi holdte løfte våres: Vi kom kanskje ikke seirende ut av NM, men vi ga publikum et show de aldri vil glemme.

Vi i Diorama er mektig imponert over alt Daniel får til. Vi er stolte av at han er en del av vår ungdomsgruppe. 

Foto: Tom Helgesen

Categories: Nyheter