Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
DIORAMA TAR YTTERLIGERE GREP FOR Å FORKORTE VENTELISTENE - Diorama

Det er ingen hemmelighet at Diorama opplever stor pågang på sine teaterkurs, og at ventelistene er lange. Vi ønsker imidlertid å gjøre ventetiden så kort som mulig, slik at enda flere barn kan oppleve gleden av å stå på scena.

Høsten 2014 opprettet Diorama et nytt parti for aldersgruppen 4-6 år, og våren 2015 starter vi et rekruttparti for barn i alderen 7-12 år. Dette er et tilbud til barn som står på våre ventelister. Fra januar 2015 må alle barn som skal starte på barneteater parti 1 eller barneteater parti 2 ha vært innom vårt rekruttparti. Vi rekrutterer altså utelukkende derfra.

I likhet med de andre barnepartiene skal også rekruttene stå på scenen minimum to ganger i løpet av året. I 2015 skal de delta på SHOWET, Dioramas årlige sommeravslutning. De skal også være med på høstens storsatsning, Snøhvit og de syv dvergene.

Påmelding til rekruttpartiet skjer gjennom våre nettsider www.diorama.no.

IMG_2054-kopi

Categories: Nyheter