Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Dioramas musicalcamp - Diorama

Summer camp

Diorama Musikalteater arrangerer for første gang sommerskole for barn født i 2009-2016.

Bli med oss på en uke i sommerferien full av alt som har med musikal å gjøre.  Barna blir delt i grupper etter alder og klassetrinn. 

Det blir undervisning i kor, dans og skuespillteknikk hver dag. I kortimene vil man jobbe med ulike musikalsanger, de yngste barna vil få en introduksjon til flerstemt sang, mens de eldre barna som allerede har fått prøvd seg på dette vil få videre utfordringer. I dansetimene vil det bli lært et utvalg koreografier fra musikaler med varierende stil og uttrykk. I skuespilltimene vil det være tekstutdrag og scener fra ulike musikaler som står i fokus. I tillegg vil alle timene bestå av teknikkøvelser, formidling, uttrykk og læring gjennom lek. 

HVEM: Alle barn født mellom 2009 og 2016.

NÅR: Dioramas MusicalCamp arrangeres mandag-fredag i uke 25 og i uke 32. Undervisningen vil foregå mellom kl. 09:00 og kl. 15:00, men barna kan leveres fra 08:30 og hentes frem til 16.

På torsdag har vi planlagt felles filmkveld etter undervisning da kan barna hentes kl. 18. Det er lagt opp til lunsj midt på dagen, barna må ha med egen lunsj.

PRIS: én uke 1400 kr

PÅMELDING:

MusicalCamp uke 25

MusicalCamp uke 32

Vi gleder oss masse til en uke fylt med musikal, sang, dans og lek med dere!

Categories: Nyheter