Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Beatrice Lystad Akselsen(15) - Diorama

Dioramas Beatrice spiller hovedrollen i Den Hvite Dame på Fredriksten festning.

”Det som allikevel imponerer meg aller mest, er våre to unge hovedrolleinnehavere. Beatrice L. Akselsen og Simon Pettersen. Jeg er så mektig imponert over disse to unge skuespillerne, og det er en fryd å se dem både danse, synge og spille. Med en innlevelse og energi mange voksne skuespillere sliter med å få til, en tilstedeværelse i enhver situasjon på scena og evnen til å bare være rollene sine, er det vanskelig å tro at disse to talentene bare er barn.”   Fra anmeldelse i Kandusi skrevet av Catharina Heide Amundsen.​

Beatrice går på Dioramas ungdomsparti, hun har gått i Diorama i over 10 år. I sommer spiller hun i stykket Den Hvite Dame på Fredriksten festning, som handler om et spøkelse som går igjen på festningen i Halden. Beatrice spiller hovedrollen Jenny, noe hun også gjorde i 2017.

Jeg ble ring og bedt om å komme på understudy audition etter at noen hadde sett på Tretten, derfor gikk jeg på audition, og fikk senere rollen. 

Beatrice synes det beste med Jenny er at hun er veldig modig, og hun alltid finner løsninger på problemer som oppstår på veien mot målet, i løpet av stykket blir hun mer selvsikker og begynner å tro på seg selv.

Beatrice imponerer oss stadig, hun er et stort talent med en unik skuespillerforståelse og modenhet.

Hun er reflektert, og tar kloke valg. Beatrice er alltid blid, samtidig er hun dedikert og hardtarbeidende uavhengig av størrelse på rolle. Hun klager aldri på en oppgave.

Det første stykket jeg var med på husker jeg veldig godt, Trollmannen fra Oz. Da fant jeg ut at teater og sang ville jeg fortsette med. Senere har jeg hatt andre morsomme og utfordrende som Klatremus i Hakkebakkeskogen og Fiona i Shrek the musical.

At man kan utforske mange forskjellige universer og roller, som er helt annerledes enn seg selv eller kanskje ganske like, synes Beatrice er noe av det beste med å spille teater. Hun synes det er gøy å få publikum revet med i en fortelling. 

Jeg håper jo på å drive med noe innenfor drama og/eller sang, men jeg får se hva fremtiden bringer.

Categories: Nyheter