Diorama Musikalteater arrangerer åpen workshop, kom og dans med oss. Vil du utvikle dine danseferdigheter? Denne workshopen vil bestå av ulike tekniske øvelser i tillegg til morsomme kombinasjoner. Her kan du utvikle dine danseferdigheter og forberede deg på videre dans. 

Vi får besøk av Elise Bakke som er utdannet ved Norges Dansehøyskole (2017). Hun har siden utdanningen danset i forestillingene «A powerful thing» (2017) og «Sisyfos» (2019) av Karen Hammervik Flø. Hun medvirket også i forestillingen «Pauserommet» av Janne Mikkelsen som spilte på Haukeland Sykehus i mars 2018. Høsten 2017 og våren 2018 medvirket hun som statist i «Les Miserables» på Folketeateret i Oslo. Elise underviser ved Dansesonen i Asker og jobber som danser med base i Oslo. 

Denne workshopen vil bestå av en vanlig jazztime og arbeid med koreografi. Først varmer vi opp og jobber teknisk med elementer som plié, grand battements og piruetter i senter, før vi viderefører dette arbeidet mens vi går over gulvet. Timen er preget av morsomme kombinasjoner og høyt tempo, satt til fengende musikk. 

Siste del av workshopen vil brukes til å lære en liten del av en koreografi, der vi vil jobbe med ulike prinsipper for å forbedre utførelsen. Workshopen er åpent nivå og alle skal kunne ha nytte av den. Elise gleder seg til å komme til Sarpsborg for å holde workshop! 

Workshopen er den 15. september.

Workshopen er gratis så alle skal kunne ha mulighet til å delta. Alle er hjertelig velkommen til å melde seg på.

NB!- begrenset med plasser.

Påmelding til ronja@diorama.no

Categories: Nyheter