EMILIE GROTH

Instruktør på barneteater 8-12 år parti 1 og 2.

Bakgrunn: Emilie er 15 år. Hun går på Tindlund Ungdomsskole. Tross sin unge alder har hun lang erfaring innenfor sang og teater. Hun kan spille både gitar og piano. Som instruktør er hun både musikalsk og morsom. Emilie er rett og slett nødvendig å ha.

Emilie har drevet med teater i 10 år og vært hos Diorama siden 2018. Da hun startet med teater så gjemte hun seg gjerne bakerst og likte ikke å ta plass. Nå synes hun virkelig ikke at det er skummelt lenger, så det er en stor forskjell fra da hun startet og frem til nå. 

Emilie har spilt Egon i Olsenbanden, Wednesday I Addams Family, Glinda i Trollmannen fra Oz, Carmen i FAME og Farquaad i Shrek. En av hennes største utfordringer var overgangen fra Wednesday til Glinda. Det er to vidt forskjellige roller, som egentlig er det motsatte av hverandre. Emilie er god til å sette seg inn i roller så hun fikset de utfordringen uten problem. Hennes største høydepunkt var å få spille inn Glinda sin sang som ligger på Spotify. «Det ble skikkelig bra låt, så det var utrolig stas å få være den som fikk spille den inn.» Den du er – Glindas sang ligger på Spotify så det er bare å høre på!

Emilie har mange gode minner fra Diorama. «Det er så mange å velge mellom, så det er vanskelig å velge et minne. Vi har det så fint sammen og vi skaper nye minner hele tiden. Det trives jeg veldig med, fordi det er så godt miljø her. Det er kanskje det beste med Diorama – alle folka. Vi spiller hverandre gode» 

Emilie synes noe av det beste med å jobbe som instruktør er å få være litt barnslig. Hun trives med å kunne tulle og fjase litt. Så er hun veldig glad i å jobbe med barna fordi hun lærer masse selv når hun lærer bort. Hun har blant annet lært mange nye måter å få barn til å følge med, for det er ikke alltid like lett! Emilie er veldig opptatt av å si hei til hvert barn når de kommer. Hun merker at når hun får et slikt hei selv så betyr det noe, og det er derfor viktig for henne at alle barna får et hei de også. 

Emilies unge alder gjør at vi håper at vi har henne hos oss i mange år til!

Categories: InstruktørerNyheter