Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Et juleeventyr - Diorama

Charles Dickens “Et Juleeventyr” er historien om hvordan den hjerteløse, gjerrige og griske Ebenezer Scrooge, i London rundt 1860, forandrer seg i løpet av en julenatt.

Scrooge får besøk av fortidens, nåtidens og fremtidens juleånder, og disse tar ham med på reiser til det livet han har levd, det livet han lever og for å se hvordan livet hans vil bli hvis han ikke forandrer seg. Et juleeventyr er et vakkert, morsomt og skummelt eventyr, og et av verdens mest spilte juleforestillinger. Fortellingen er også filmatisert en rekke ganger.

Diorama gjør en lysere og mer munter utgave enn normalt, som gir mulighet for å ta med familiens små barn. Denne versjonen er spekket med stemningsfulle sangnummer og munter koreografi.

Stykket er oversatt av Jonas Groth. Han har også spilt inn og bearbeidet all musikk.

Ebenezer Scrooge: Daniel Theodorsen
Forteller: Jonas Groth
Jakob Marley: Jonas Krosby-Sæther

Alle andre rollers besettes av barn og ungdom fra Diorama Musikalteater.

Categories: Nyheter