Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
God sommer! - Diorama

Vi takker for nok et flott og givende semester.

Denne våren kan vi se tilbake på en fantastisk 10 års feiring, som vi kommer til å huske i lang tid fremover. Storsuksessen Alice i Eventyrland ble en magisk reise.

Vi vil takke vårt trofaste publikum. «Gutta boys» på Sarpsborg Scene. Alle dere som gjorde 10 års jubileet til en flott opplevelse. Barnehagenett, for støtten. Våre dyktige kulissmakere. Sydamene, kostymene til Alice i Eventyrland var nydelige, morsomme og kreative. Vår kjære Hattemaker og ikke minst, faktisk aller mest, våre fantastiske medlemmer. Vi gleder oss til hver eneste uke vi får være sammen med dere.

Vi får tilbakemeldinger på at Diorama har et unikt og inkluderende sosialt miljø for barn og ungdom. Dette er noe vi har hatt fokus på fra starten, men som barna og ungdommen også skal ha svært mye av æren for. Hvordan dere støtter og hjelper hverandre rører oss like mye hver eneste gang. Tusen takk!

Nå gleder vi oss til nye utfordringer, øvelser og ikke minst til Musical Night i oktober og Løvenes Konge i mars.

Ha en riktig god sommer.

Categories: Nyheter