Diorama satser skyhøyt og vi ønsker å gi alle våre medlemmer de beste mulig forutsetninger for å utvikle seg innen sang, dans og drama. Tidligere denne høsten har Dioramaere fra 8 år fått tilbud om GRATIS work shop med danser og pedagog Elise Bakke. Det var en stor suksess!

Fremover nå skal vi ha inn profesjonelle aktører på improteater, sang og skuespillterteknikk. Først ut er skuespiller, produsent, manusforfatter og regissør Heljar Berge. Berge er kanskje best kjent som «Hubert Hoggerud» i Gråtass-filmene, men han er også rågodt på impro!

Improteater er rett og slett teater «MINUS MANUS»! I improteaterets absurde og gale verden kan man være så spontan, leken og kreativ som man bare vil. Denne formen for teater passer for absolutt ALLE og brukes mye som oppvarmingsøvelser i vanlige teatergrupper i alle aldre. Gjennom improteaterets enkle teknikker vil man også kunne utvikle deg fort i samspill og scenefremføring!

Diorama har fått midler fra Sarpsborg kommune, gjennom prosjektet “Diorama for alle”. Det vil si at kurset er GRATIS og det er også mulig for andre enn våre medlemmer å melde seg på. Påmeldingsfrist er 3. november og gjøres på mail til post@diorama.no.

Categories: Nyheter