Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
GRATIS prøveuke! - Diorama

Fordi vi denne høsten har utvidet timeplanen med flere spennenden tilbud, ønsker vi å tilby en GRATIS prøveuke. Det betyr at det er mulig å prøve klassisk ballett, improteater og jazz-og teknikk FØR man melder seg på et helt kurs! (Det er IKKE prøvetimer på teater)

Vi tar ikke inn flere på prøvetime enn det faktisk er ledige plasser på kursene. På den måten er de som er på prøvetime sikret plass hvis de ønsker å fullføre kurset. Antall ledige plasser varierer fra kurs til kurs, og det er førstemann til mølla. Hvis noen skulle melde seg på kursene i løpet av helga (vi får påmeldinger hele tiden), så synker antallet gratis prøveplasser, så det er ikke noe å vente på.  

På gå grunn av pandemien må vi ha kontaktinfo på alle som er i lokalene våre, så det er IKKE mulig å bare møte opp. Hvis dere ønsker prøvetime på ett av kursene MÅ dere altså melde dere på med linkene under her:

JAZZ- OG TEKNIKK 8-12 ÅR

JAZZ- OG TEKNIKK FRA 13 ÅR

BALLETT 13-19 ÅR

BALLETT 4-5 ÅR

BALLETT 6-8 ÅR

BALLETT 8-12 ÅR

IMPROTEATER 1.-3. KLASSE

IMPROTEATER 4.-7. KLASSE

Categories: Nyheter