Diorama ønsker å tilby et helhetlig tilbud og utvikling for alle medlemmer. Derfor er vi glade for at vi kan gi medlemmer i 4.-5. klasse og 6.-7. klasse muligheten til å trene teater to ganger i uka!! På Musikalfordypning skal elevene fordype seg i en annen musikal enn det som jobbes med på ordinær trening. Målet er å videreutvikle scenisk kompetanse, med særlig fokus på sang og koreografi. På den måten tenker vi også at spranget til ungdomsteater blir litt mindre.

Høstens kurs starter i uke 35.

TIMEPLAN MUSIKALFORDYPNING

4.-5. klasse mandag kl. 17:00-18:30

6.-7. klasse mandag kl. 18:30-20:00

Kurset følger skolens ferier, og det er derfor fri i uke 40.

Kurset avsluttes med en visning på Glenghuset 19. november.

4.-5. klasse skal jobbe med musikalen Charlie og Sjokoladefabrikken.

Vi møter Charlie Bucket, som mer enn noe annet ønsker å komme seg inn i Willy Wonkas sjokoladefabrikk. Når Wonka annonserer at han har gjemt en gullbillett i fem av hans sjokolader, håper Charlie på å finne en billett. Det er bare fem vinnere i hele verden som får bli med inn til fabrikken.

Vi finner ut hva som egentlig foregår hos Willy Wonka, og følger gullbillett-vinnerne på deres tur gjennom fabrikken. På denne turen møter de noen underlige fabrikkarbeidere, også kalt for Oompa Loompaer. Hva skjer når barna, en etter en, ikke hører på det Wonka sier?

Dette er en gøyal musikal med masse kule sanger og roller!

6.-7. klasse skal jobbe med High School Musical.

Den skoleflinke jenta Gabriella møter basketstjerna Troy på en nyttårsfest hvor de synger karaoke sammen. Etter ferien begynner Gabriella på samme skole som Troy. De finner ut at de vil gå på audition til skolens dramaklubb sammen, men dette er det mange som ikke liker. Spesielt skolen teaterdronning Sharpay gjør alt hun kan for at de ikke skal få gått på audition.

Dette er en musikal om samhold, vennskap og å tørre å gå for det man ønsker.

Partiet er ment som et tilleggstilbud, og skal ikke erstatte partiet barna allerede er medlem på. Det vil være mulig for medlemmer av andre teatergrupper å delta.

Pris for kurset er kr. 2500,-. Det inkluderer undervisningsmateriell og t-skjorte.

Det er et begrenset antall plasser, og det er førstemann til mølla!

Categories: Nyheter