Diorama ønsker å tilby et helhetlig tilbud og utvikling for alle medlemmer. Derfor er vi glade for at vi, for syvende semester på rad, kan gi medlemmer i 4.-5. klasse  og 6.-7. klasse muligheten til å trene teater to ganger i uka!! På Musikalfordypning skal elevene fordype seg i en annen musikal enn det som jobbes med på ordinær trening. Målet er å videreutvikle scenisk kompetanse, med særlig fokus på sang og koreografi. På den måten tenker vi også at spranget til ungdomsteater blir litt mindre.

Vårens kurs starter i uke 5:

4.-5. klasse mandag 31. januar kl. 16:45-18:15

6.-7. klasse mandag 31. januar kl. 18:15-19:45

Semesteret avsluttes med en visning søndag 4. juni på Glenghuset! Kurset følger skolens ferier, og det er derfor fri i uke 8, 14 og 15. I tillegg blir det ikke øvelser i uker 16-18 på grunn av vårens hovedproduksjon SHREK. 

4. og 5. klasse skal ha musikalen SEUSSICAL. Seussical tar oss med inn i Dr. Seuss verden, hvor vi gjenoppsøker elskede karakterer, inkludert Katten med hatten og elefanten Horton. Katten med hatten guider oss inn i jungelen hvor vi ser Horton, den godhjertede elefanten som oppdager et støvkorn som inneholder en hel by. Horton bestemmer seg for at han må beskytte støvflekken på en kløver. Horton prøver å overbevise de andre dyrene i jungelen om eksistensen av figurene inni støvet, men han blir latterliggjort. Seussical er en historie om vennskap, lojalitet og kjærlighet, med fantastiske sanger og kule danser.

6. og 7. klasse skal ha musikalen HAIRSPRAY! Musikalen handler om Tracy Turnblad som er en helt vanlig skolejente som bare drømmer om å være med på Baltimores danseprogram på TV. Faren ber henne følge drømmene sine, mens moren minner henne på at hun ikke akkurat ser ut som de andre jentene på danseshowet. Hairspray er en livlig musikal fyllt med gøyale danser og fine sanger!

Partiet er ment som et tilleggstilbud, og skal ikke erstatte partiet barna allerede er medlem på. Det vil være mulig for medlemmer av andre teatergrupper å delta.

Pris for kurset er kr. 2500,-. Det inkluderer undervisningsmateriell og t-skjorte.

Det er et begrenset antall plasser, og det er førstemann til mølla!

Påmelding:

4.-5. klasse https://arena360.no/events/6474/7886

6.-7. klasse https://arena360.no/events/6474/7887

Categories: Nyheter