Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
MUSIKALFORDYPNING - Diorama

Diorama ønsker å tilby et helhetlig tilbud og utvikling for alle medlemmer. Derfor er vi glade for at vi kan gi medlemmer i 4.-5. klasse  og 6.-7. klasse muligheten til å trene teater to ganger i uka!! På Musikalfordypning skal elevene fordype seg i en annen musikal enn det som jobbes med på ordinær trening. Målet er å videreutvikle scenisk kompetanse, med særlig fokus på sang og koreografi. På den måten tenker vi også at spranget til ungdomsteater blir litt mindre.

Vårens kurs starter i uke 4:

4.-5. klasse mandag 22. januar kl. 17:45-19:15

6.-7. klasse mandag 22. januar kl. 18:15-19:45

Semesteret avsluttes med en visning lørdag 25. mai på Sarpsborg Scene! Kurset følger skolens ferier, og det er derfor fri i uke 8, 13 og 14. I tillegg blir det ikke øvelser i uker 15-17 på grunn av vårens hovedproduksjon Folkeeventyrere the Musical på Sarpsborg Scene. 

4.-5. klasse skal ha jobbe med musikalen Matilda! basert på boka av Roald Dahl.

6.-7. klasse skal jobbe med Mamma Mia! the Musical.

Partiet er ment som et tilleggstilbud, og skal ikke erstatte partiet barna allerede er medlem på. Det vil være mulig for medlemmer av andre teatergrupper å delta.

Pris for kurset er kr. 2500,-. Det inkluderer undervisningsmateriell og t-skjorte.

Det er et begrenset antall plasser, og det er førstemann til mølla!

Categories: Nyheter