Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Musikalfordypning 4. og 5. klasse – Vår 2022 - Diorama

Det er med stor glede vi kan annonsere at det blir en ny runde med Musikalfordypning for 4.-5. klasse!

På Musikalfordypning skal elevene fordype seg i en annen musikal enn det som jobbes med på ordinær trening. Målet er å videreutvikle scenisk kompetanse, med særlig fokus på sang og koreografi.

Våren 2022 skal Musikalfordypning jobbe med nummer fra Charlie og Sjokoladefabrikken. Det er viktig å presisere at kurset er beregnet på både jenter og gutter!

Vårens kurs starter i uke 2 og går på mandager kl. 18.30-20.00. Vi har tilpasset timeplanen slik at kurset lar seg kombinere med danseklassen som går mandager kl. 17.30-18.30! Nytt av året er at danseklassen nå blir todelt – en del klassisk ballett og en del jazzballett. Dette vil gi deltakerne er bred kompetanse og et godt startgrunnlag for videre utdanning. Alle som deltar på Musikalfordypning betaler kun halv kontingent på dansekurset.

Semesteret avsluttes med en visning, dato kommer!

Partiet er ment som et tilleggstilbud, og skal ikke erstatte partiet
barna allerede er medlem på.

Det vil være mulig for medlemmer av andre teatergrupper å delta.

Pris for kurset er kr. 2500,-. Det inkluderer undervisningsmateriell og
t-skjorte.

Påmelding skjer HER

Categories: Nyheter