Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Musikalfordypning våren 2021 - Diorama

Diorama har en usedvanlig sterk medlemsgruppe som går i 6. og 7. klasse. Dette tar vi på alvor, og vi ønsker derfor å gi barn født i 2008 og 2009 mulighet til å trene to ganger i uka. Målet er å videreutvikle scenisk kompetanse, med særlig fokus på sang og koreografi. På den måten tenker vi også at spranget til ungdomsteater blir litt mindre. 

Kurset starter i uke 5 og går på torsdager kl. 18:15-19:45. Siste trening i uke 21. Uke 8 er det vinterferie, uke 13 er det påskeferie, og uke 14 og 15 utgår øvelse på grunn av andre prosjekter. 

Instruktører vil rullere ettersom hvilke ferdigheter som skal jobbes med: Ida-Serine vil jobbe koreografi, og Therese vil ha ansvar for sanginnstudering, med ekstra fokus på stemmeøvelser og opplæring i flerstemt sang. 

Våren 2020 jobbet partiet med High School Musical. Høsten 2020 har de jobbet med Løvenes Konge. Våren 2021 skal Musikalfordypning jobbe med GREASE. Semesteret avsluttes med en visning. 

Partiet er ment som et tilleggstilbud, og kan ikke erstatte partiet barna allerede er medlem på. Tidspunkt for kurset er lagt slik at det, med stor fordel, kan kombineres med Jazz og teknikk-klassen torsdager kl. 17.00-18.00.

Det vil være mulig for medlemmer av andre teatergrupper å delta.

Påmelding her

Categories: Nyheter