Diorama har lange ventelister, og aller lengst er listen for alderen 4-6 år, der ca. 90 barn venter på plass. Vi ser jo at det vil bli vanskelig å komme inn hos oss, og tar derfor noen grep for å gi flere barn et tilbud.

Vi har nå Rekruttpartier for de som står på venteliste til ordinære teaterpartier. I høst starter rekruttene øvelser i uke 35, med fri i uke 40 og 43!

LØRDAGER 10.00-10.45: Rekrutt 1 (født i 2017-2018)
LØRDAGER 11.00-12.00: Rekrutt 2 (født i 2015-2016)

Rekruttpartiet er ment som en forberedelse til plass på ett av våre ordinære teaterpartier. De gjør samme øvelser som de andre, men de skal ikke være med på ordinærere forestillinger. Fokus blir på teaterlek, sangøvelser, enkel koreografi og improteater. Instruktørene er de samme som har de ordinære gruppene i samme alder, og barna har derfor en stor fordel ved at de blir kjent med trenere og lokalene. På den måten tenker vi de er enda bedre rusta til å delta i hovedproduksjoner når den tid kommer.

Når det blir ledige plasser på ordinære teaterpartier, prioriterer vi barna som går på rekruttpartiet. De får tilbud i den rekkefølgen de satt på venteliste.

Rekruttene øver 10 uker høsten 2022. Kurset avsluttes med en visningsklasse på Glenghuset lørdag 20. november, der foreldre kan få være med og overvære en øvelse.

På de andre øvelsene er det ikke tillatt for foreldre å være i øvingsrommet. Vi har god erfaring i å gjøre barn trygge, og vi har aldri foreldre i øvingsrommet. Vi opplever at barn synes det er spennende at de skal jobbe med hemmeligheter, men i enkelte tilfeller er det foreldrene som synes dette er vanskelig. Det er derfor viktig at mor og far er klare for at barna skal være på øvelse alene.

Vi har valgt å legge øvelsene på lørdager, fordi de minste kan være slitne etter barnehage og skole. I helgen er det også litt roligere i Diorama Teaterstudio, og det vil være mulig for foreldre å vente innendørs. Ellers kan vi anbefale å ta en ventekaffe hos vår nabo, Café Blå.

Kurset koster kr. 2000,-, og inkludere t-skjorte. Medlemmer av rekruttpartiet vil også få tilbud om å kjøpe billetter til hovedproduksjoner til redusert pris.

Vi gleder oss masse til oppstart! 😊

Categories: Nyheter