Tinnmannen spilles av Leander Fredh, Hedda Røsnæs, Tim Kristian Holmen og Tonje Lystad.

I helgen spilte vi hele 5 forestilinger, og 3/4 tinnmenn har allerede spilt en forestilling som Tinnmann.
I morgen blir det en slags ny premiere for Hedda, som da har sin første forestilling som tinnmann .
Det hun gleder seg mest til er og endelig kunne få spille og vise frem rollen hun har jobbet med lenge.

Tinnmannen har ikke hjerte, og de syntes det er spennende å spille en rolle som tilsynelatende ikke har så mange følelser, men på samme tid er så følsom som det han er. Det er også en morsom utfordring å spille en rolle hvor man har måttet jobbe med hvordan man skal gå og bevege seg.

De forteller at dagene man tilbringer på Sarpsborg Scene før premiere er spesiell. Alle har vært sammen over flere timer hver dag i to uker, og man lager minner og knytter enda sterkere bånd med de andre.

Forestillingene hittil har gått veldig bra, og de gleder seg til de tre siste.
De syntes det er gøy å kunne høre alle de nyskrevne sangene med fullt band, og tror det har vært en god opplevelse for publikum også.

Teater betyr mye for de alle sammen. De beskriver det som en mulighet til å kunne slippe løs og vise frem en side av seg selv som man vanligvis ikke gjør andre steder. Teateret er et trygt sted hvor man alltid kan være seg selv og vite at man blir akseptert for den man er.

-Jeg hadde ikke vært den jeg er i dag hvis det ikke hadde vært for Diorama, sier Tim Kristian.

Det er få billetter igjen til de siste forestillingene, så det er lurt å være rask om du vil få med deg dette eventyret!


Categories: Nyheter