Teateret er mitt fristed, min andre familie og der jeg føler meg aller mest hjemme.

Sarah har gått på Diorama i 10 år,  hun begynte allerede som 6 åring. Hun er en av veteranene våre.  Sarah er seriøs, dedikert  og alltid forberedt til prøver. Hun har også stort pågangsmot og er et kjempe stort skuespillertalent.

”Det er det jeg liker å gjøre mer enn noe annet. Teateret er mitt fristed, min andre familie og der jeg føler meg aller mest hjemme.”

I sommer spiller Sarah i stykket «Sommer i St. Marie». Hun synes det er et helt fantastisk stykke, og en forestilling absolutt alle bør få med seg. Man sitter med latterkrampe fra start til slutt, forteller Sarah.

Sarah spiller rollen som Bolette, dette er en rolle som står i stor kontrast til alle de andre. Hun kommer fra en fin familie, og er veldig ordentlig av seg. Hun er veldig forskjellig fra de som bor i St. Mariegate 101, forteller Sarah. At denne rollen er så annerledes enn de andre rollene, mener Sarah at gjør forestillingen ekstra morsom.

I Shrek the Musical imponerte Sarah stort som hovedrollen Fiona. Dette var en forestilling hun synes det var veldig morsomt å jobbe med. 

”Shrek er en så utrolig morsom og stor forestilling, og jeg er veldig stolt av at jeg var en del av oppsetningen vi i Diorama satt opp.”

Sarah drømmer om å kunne leve av å spille teater.

”Det er det jeg elsker å drive med, og egentlig kan jeg ikke se for meg noe annet.”

Vi gleder oss stort til å se Sarah på scenen.

Categories: Nyheter