Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Sister Act - Diorama

Sister Act er basert på den bestselgende filmen med Whoopi Goldberg fra 1992. Handlingen finner sted i San Francisco hvor hovedpersonen Deloris må kle seg i nonnedrakt og skjule seg i et kloster. Deloris er ikke akkurat noe typisk nonne, men hun er nødt til å være der. Hun gjemmer seg nemlig fra sin mord-etterlyste ekskjæreste som leter etter henne. For å finne ut hvordan det hele går så er dere nødt til å ta turen til Sarpsborg Scene i november.

Rollen som Deloris spilles av Stina Wilhelmsen og Jenny Bredholt. Hvis Jenny skulle beskrevet musikalen med 3 ord så velger hun energifull, morsom og (skikkelig) kul. Stina ville beskrevet musikalen med glitter, humor og følelser.

De er enige om at musikken er noe av det beste med musikalen. «Sangene setter seg på hjernen med en gang, man går rundt og synger på sangene hele tiden» sier Jenny. De synes at Ta meg til himmelen og Syng det ut er de morsomste sangene. «Ja, all musikken, dansen og karakterene er så gøy! Og spesielt det at jeg kan få utfordret meg selv med å spille en rolle som bytter personlighet helt. Deloris starter jo som sangstjerne og skal bli nonne. Det er veldig gøy!» sier Stina.

De gleder seg masse til forestillinger begge to. De er så klart nervøse og veldige spente, men det hører til! Stina synes at spilleperioden er noe av det beste med teater. Man får være med venner hver dag og endelig vise frem det man har jobbet med i så lang tid. Jenny gleder seg veldig til å se alt bli satt sammen.

De synes at folk burde kjøpe billetter fordi dette er en fantastisk kul musikal fylt med så mange følelser og god stemning. Det er absolutt en musikal man ikke vil gå glipp av. Forestillingen er super i sin helhet. Gode aktører, bra sang, kul dans og bra skuespill i alle ledd sier jentene. De forteller også at ensemblet er helt rått! «Hvis jeg ikke skulle stått på scenen selv så hadde jeg skyndet meg med å skaffe billetter» avslutter Stina med.

Link til billetter her: 

SISTER ACT

Billettsalget er i gang og mange har allerede sikret seg billetter. Det er lurt å være rask fordi billettene forsvinner fort.

Nedtelling til premieren:

Dager
Timer
Minutter
Sekunder
Categories: Nyheter