Nå er det bare litt over 4 uker igjen til premiere på The Addams Family- som vi gleder oss!
Dette er første gang på lenge at vi får muligheten til å sette opp en forestilling til både original planlagt tid og en fullsatt sal, og det er vi SÅ glade for.

The Addams Family er en morsom musikal, som omfavner galskapen i enhver familie på en original og annerledes måte. Wednesday Addams, som kan beskrives som mørkets prinsesse, har vokst opp og blitt forelsket i en gutt fra det hun beskriver som en “vanlig” familie – en gutt foreldrene hennes aldri har møtt. Plutselig liker Wednesday valper, Disney World og kosebamser. Dette har alle Addams familemedlemmer forskjellige meninger om, og vi får mange morsomme møter også med forfedrene, lillebror Pugsley, bestemor og Gomez sin bror, Fester.
Wednesday deler en hemmelighet med faren sin, og ber ham om ikke å fortelle noe til Morticia- moren hennes. Nå må Gomez Addams gjøre noe han aldri har gjort før – holde noe hemmelig for sin elskede kone. Familien Addams arrangerer en middag for Wednesdays “normale” kjæreste og hans familie. Det utspiller seg til å bli en kveld hvor alt vil forandre seg for familien Addams.


Forestillingen spilles på Sarpsborg Scene:

Fredag 29.Oktober 18.00,
Lørdag 30.Oktober 14.00 & 18.00
Søndag 31.Oktober 14.00

Denne forestillingen vil du ikke gå glipp av!
Billettsalget starter 2.OKTOBER på ticketco.no.


Categories: Nyheter