Denne uken har 13 ungdommer fra Diorama Sang, Dans og Drama vært på Splæshcamp i Arendal.

Aurora har i løpet av uken fått en introduksjon i dubbing av tegnefilm med dyktige og erfarne instruktører. Hun har vært gjennom ulike øvelser i stemmebruk i tillegg til at de har dubbet en episode av ”Bananer i Pysjamas”. Episoden ble vist frem under torsdagens forestilling foran et fullsatt, jublende sirkustelt.  Vi er imponert over Auroras prestasjon som bjørnen Lotte.

Sarah, Hedda, Emma, Synne, Emilie, Trine, Daniel, Nora, Sofie, Frida, Thea og Viktor har vært med på finalekurset i Minus Manus – Jr NM i teatersport. Her har de blitt introdusert og deretter drillet i en rekke ulike improøvelser. Akkompagnert av piano. De har blitt utfordret til å gå ut av sine komfortsoner og har dermed blitt mer bevisst på sin egen tilstedeværelse på scenen, i tillegg til at de har blitt bedre til å se sine motspillere og gi dem plass. Tusen takk til Per, Heljar og Tobias for at dere har tatt så godt vare på ungdommene våre.

Diorama Sang, Dans og Drama hadde hele tre lag med i delfinalene. Det var 14 lag som deltok i delfinalene. Diorama-laget ”4-Stjernes Impro” fikk høyest poengsum i delfinalen og gikk videre til finalen sammen med 3 andre lag.

De imponerte stort på scenen og lagde fabelaktig show foran 500 publikummere under Splæshcamp på Hove Leirsenter.  De viser imponerende skuespillerteknikk i finalens vanskeligste øvelse ”Sa Han-Sa Hun” og fantastiske bærende stemmer som boyband i øvelsen ”Improsang-lag”.

I tillegg til å ha flere timer med kurs på dagtid har hver kveld vært fylt av ulike sosiale arrangementer. I løpet av uken har ungdommene deltatt på skumparty, bading, skrekkfilmvisning, skrekkløype, beachparty med flyboard og forestillinger i sirkusteltet. De har fått nye venner fra hele landet som er interessert i det samme som dem selv, som de allerede gleder seg til å møte igjen neste år.

Samtidig har de blitt tryggere på både seg selv og hverandre.  Vi både tror og håper at denne uken har ført til økt selvtillit og at de vil ta med seg dette videre når høstsemesteret starter i uke 35.

Tusen takk til Frilynt Norge for en herlig uke på Hove!

Categories: Nyheter