Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Teatermagi - Diorama

Teatermagi

Diorama_gave

Innimellom er det godt å være bare publikum, så i går var vi på tur til Nationaltheateret for å oppleve deres versjon av Hakkebakkeskogen. Ikke overraskende var det et solid stykke arbeid som ble levert fra scenen, uten de store utskeielsene verken i regi, koreografi eller scenografi – egentlig akkurat slik vi mener Egner skal framføres.

Men – en ting slo oss likevel: Som publikummere fikk vi oppleve teaterets magi på en helt annen måte -gjennom barnas øyne. I et fullsatt teater var den største andel publikummere barn. Barn med stjerner i øynene, barn med spontan latter når Bakermester Harepus spiser dobbeltpeprede pepperkaker, med høye gisp når Bestemor Skogmus holder på å bli spist av Pinnsvinet, og med applauderende lettelse når Brumlemann kommer til rette igjen.

Barnas innlevelse og bidrag gjennom tilrop og engasjert sang gjorde mye av opplevelsen for oss. Samtidig fikk det oss til å tenke på hvilken ære det er å kunne gi dette til barna. For mange små er nok Torbjørn Egner og Hakkebakkeskogen deres første møte med teateret. Et møte som kan sette standarden for videre kulturopplevelser. Det er stort å vite at barna i salen trolig vil ta med sine barn på samme forestilling om noen tiår.

Vi gleder oss veldig til å presentere Klatremus og alle de andre dyra i Hakkebakkeskogen på Sarpsborg Scene i april 2016. Vi mener opplevelser har stor verdi, og vi ønsker å kunne bidra til gode kultur- og teateropplevelser.

Vi gleder oss over at så mange allerede har kjøpt billetter til forestillingen, og vi håper og tror at mange flere vil åpne julestrømper og julegaver med ekstra skinnende stjerner i øynene denne julen.

Diorama skal gjøre alt vi kan for å innfri når Sarpsborg Scene igjen fylles av stjerner. Både i sal og på scene.

Fortsatt god førjulstid. Ta vare på de gode stundene.

Categories: Nyheter