Teppet har akkurat gått igjen etter Addams Family, og med strålende publikum og fantastiske sceneprestasjoner ble forestillingene en suksess. Nå er det tid for nye prosjekter, og det er ingenting vi elsker mer!

Det skal skje en hel del før jul, med show og julekonsert i desember, men vår neste store musikaloppsetning blir Trollmannen fra Oz i April 2022, og vi gleder oss masse! Vi er allerede i gang med øving, og er sikre på at dette kommer til å bli veldig bra.

Trollmannen fra Oz er en klassiker og har vært en publikumsfavoritt for både barn og voksne siden filmen kom ut i 1939, og vi gleder oss til å vise dere en sniktitt allerede nå i Desember.

I Trollmannen fra Oz møter vi Dorothy, som bor på gården til tanta og onkelen sin i delstaten Kansas. En dag virvler det opp en tornado hvor Dorothy og hunden hennes, Toto, blir blåst av gårde med til landet over regnbuen, Oz. For å finne veien hjem igjen blir hun bedt om å følge veien med gule små stein, som vil lede hun til trollmannen. På veien møter hun fugleskremselet uten hjerne, tinnmannen uten hjerte og løven uten mot, og de drar alle sammen på ferden mot Smaragdbyen og Trollmannen i håp om at han kan hjelpe. På ferden møter de på flere underlige skapninger og utfordringer, og det er opp til de å løse det sammen.

Mer informasjon om show i Desember kommer snart!

Categories: Nyheter