Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Vi tar inn nye barn - Diorama

I august starter et nytt semester og da kan vi ta inn flere barn. Har du en liten teaterspire hjemme?


Å gå på teater er med på å utvikle oss som mennesker, det bidrar til økt kreativitet og selvfølelse gjennom utforskning av ulike roller og karakterer.

Vi har et mål om at alle barn på våre teatergrupper skal få stå på scenen minst to ganger hvert år. Vi har en stor hovedproduksjon hver vår, hvor alle våre 16 teatergrupper er med, våren 2025 skal vi som er et av de første barneteatrene i Norge, sette opp Charlie og Sjokoladefabrikken på Sarpsborg Scene. Å øve målrettet med prosjekter på ukentlige øvelser som de så får vise frem på scenen øker selvtilliten og gir en helt unik mestringsfølelse.

Samtidig som vi jobber med å se hvert barn og gi dem utfordringer som styrker hvert enkelt individ er teater en lagsport hvor gruppene også jobber som en enhet og øver på å samarbeide.

Høsten 2024 tar vi inn nye barn på alle våre teaterpartier. Vi oppfordrer særlig barn født i 2017-2020 til å melde seg på.

Påmelding gjøres her:

Mail om tilbud om plass kommer de nærmeste ukene.

Categories: Nyheter