Lørdag 17. desember kjører vi på med hele to GRATIS workshops for medlemmer på Diorama Musikalteater.

WORKSHOP DANS

Det blir danseworkshop for alle fra 4 år og oppover med vår fantastiske dansepedagog Rein Oskar. Rein Oskar har undervist i dans på Diorama i et år. Etter jul er det oppstart av ny runde med dansekurs, lurer du på om det er noe for deg kan du komme på en gratis danseworkshop 17. desember.

Instruktør er danser og musikalartist Rein Oskar Evensen. Rein Oskar har en bachelor fra Musikkteaterhøyskolen og en bachelor i dans fra Kunsthøyskolen i Oslo. Han har erfaring som utøvende kunstner fra blant annet Dyreparken i Kristiansand, han har også koreografert og utviklet egne danseprosjekter i Oslo. Som pedagog har han erfaring med undervisning i aldersgruppen fra 4-20 år.  Høsten 2022 blir Rein Oskar å se på Folketeateret i musikalen Matilda.

Dette blir en dag full av dansefokusert lek og gøy, og inspirerende koreografier. Vi er så glade for at vi kan tilby dere denne workshopen gratis. Vi gleder oss masse.

Tidspunkter og påmelding danseworkshop:

13:30-14:15 – 4-5 år Påmelding

14:30-15:30 – 1.-3. klasse Påmelding

16:00-17:00 – 4.-7. klasse Påmelding

17:30-19:00 – 8. klasse + Påmelding

IMPRO-workshop

Det blir også MinusManus-workshop som er en workshop i IMPRO og Teatersport. Også denne workshopen er GRATIS.

Heljar Berge kommer tilbake! Denne gangen skal han ha IMPRO-workshop for Dioramas ungdommer.

Bli med på en IMPRO-workshop hvor du kan lære masse om improvisasjon og teatersport. Kurset avsluttes med er fartsfylt uttak til Junior-NM i Teatersport. Vinnerne går videre til den store sentralmønstringen på SplæshCamp 2023! For å være med på uttak til NM må man være født mellom 2005 og 2010.

Improteater er rett og slett teater “MINUS MANUS”! I improteaterets absurde og gale verden kan du være så spontan, leken og kreativ som du vil. Denne formen for teater passer for absolutt ALLE og brukes mye som oppvarmingsøvelser i vanlige teatergrupper i alle aldre. Gjennom omproteaterets enkle teknikker vil du også utvikle deg fort i samspill og scenefremføring!

Den beste måten å bli god i improteater er å lære seg de grunnleggende teknikkene som “si JA OG”, “lytt til andre” og “ikke søl”. Disse teknikkene er det første du lærer i MinusManus, i tillegg til alt annet du kan lære om improteater på 6 timer.

Teatersport er en lagkonkurranse i improteater. Som regel spiller 2 lag på 3-5 personer mot hverandre i forskjellige øvelser. Øvelsen kan for eksempel være “beste stil, beste sjanger”, “improsang” eller “ultrrapid”. Etter at lagene har spilt mot hverandre gir dommerne og publikum poeng til det laget som de selv synes var best. Dommerne er ikke redde for å gi poeng til det laget som smisker mest, eller roper høyest.

MinusManus-instruktørene er spilledere for hele uttaket i teatersport og vil forklare hver øvelse for deltakerne. Dette er ikke skummelt, BARE GØY!

Workshopen er 17. desember kl. 11-17 for alle født i 2010 eller tidligere.

Påmelding her!

link med mer info om MinusManus:

Categories: Nyheter