Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
DIORAMA MUSIKALTEATER HAR GLEDEN AV Å TILBY 12-UKERS KURS I KLASSISK BALLETT! - Diorama

I Diorama Musikalteater jobber vi hele tiden for å utvide og forbedre tilbudet vårt. Derfor er det med stor glede vi endelig kan tilby kurs i klassisk ballett. 

Klassisk ballett anses som å være den grunnleggende teknikken i alle danseformer. Ballett bruker kroppsbeherskelsen, musikaliteten og gir musklene styrke og smidighet.  Klassisk kompetanse er en klar fordel også i musikal, og vi ønsker derfor å øke våre medlemmers kunnskap. På den måten styrkes medlemmene som scenekunstnere og artister og de får et fortrinn i veien videre. Vi mener at jo tidligere man starter, jo større blir fordelen, og vi tilbyr derfor barneballett fra 4 år.

Instruktør på ballettklassene er danser og pedagog Elise Bakke. Elise er utdannet ved Norges Dansehøyskole. Hun har erfaring som utøvende danser ved Broadway Dance Center i New York,  fra Les Miserables på Folketeateret og fra Teater Innlandet. Elise var også med i Netflix-serien “Hjem til Jul”. Som pedagog har hun erfaring med undervisning i aldersgruppen fra 2-20 år. 

Det er begrenset antall plasser pr klasse. Påmelding skjer her:

Mandag kl. 16.45-17.30: 4-5 år

Mandag kl. 17.30-18.30: 9-12 år

Mandag kl. 18.30-19.30: 6-8 år

Mandag kl. 19.45-21.00: 13-20 år

Categories: Nyheter