Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Improteater med Dioramas Daniel Winther Theodorsen! - Diorama

Endelig kan vi igjen invitere til workshop i teatersport og impro – denne gangen med Dioramas egen instruktør, Daniel Winther Theodorsen. I 2018 deltok Daniel i Norgesmesterskapet i improteater, der han tok en hederlig fjerdeplass. Som Dioramainstruktør har han hovedansvar for teatersportdelen, og han er også kjempe populær når han leies inn i barnebursdager i Diorama Teaterstudio.

Lørdag 13. juni har du mulighet til å gjøre impro med Daniel:

10.00-12.00: 1.-2. klasse(Pris: 200,-) – Påmelding

12.30-15-30: 3.-5. klasse(Pris: 300,-) – Påmelding

16.00-19.00: 6.-9. klasse(Pris: 300,-) – Påmelding

Improteater er fantastisk gøy! Med impro kan vi forbedre tekniske skuespillerferdigheter, utvikle konsentrasjon og tilstedeværelse og øke tryggheten på scena. I tillegg får man være med og skape en fantasiverden der ingenting er feil!

For at alle skal kunne delta aktivt er det et begrenset antall plasser pr aldersgruppe. Her er det altså førstemann til mølla!

Categories: Nyheter