Warning: The magic method Visual_Form_Builder::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/visual-form-builder.php on line 68

Warning: The magic method Visual_Form_Builder_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /home/dioramrx/public_html/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 35
Vårens timeplan er klar - Diorama

Her kommer en oversikt over alle tillegskursene vi tilbyr våren 2024. Mer info om hvert kurs får du ved å trykke på linkene.

SANGTIMER – NYHET!

Endelig kan vi tilby individuelle sangtimer, sangtimer selges i pakker på 5 stk.

MUSIKALFORDYPNING

Vi har mange ivrige barn hos oss. Derfor er vi glade for at vi kan tilby 4.-7. klasse å øve musikal en gang til i uka. På Musikalfordypning jobbes det med et annet prosjekt enn på Barneteater og de har en egen visning, denne våren blir visningen på Sarpsborg Scene 25. mai.

BARNEBALLETT

Ballett er sett på som den grunnleggende formen for dans og gir en fordel innenfor mange andre dansesjangere. Vi tilbyr ballettklasser for 4-5 åringer og 1.-3. klasse. Våren 2024 skal ballettklassene være med på en visning på Sarpsborg Scene lørdag 25. mai.

JAZZ & TEKNIKK

Jazz & Teknikk klassene for 4.-6, 7.-9. og 10. klasse + vil bestå av en kombinasjon av teknikkøvelser med elementer fra både jazz og ballett i tillegg til koreografier med høy showfaktor.

IMPRO og TEATERLEK – NYHET!

IMPRO-teater er gøy og populært og kursene for 3. – 8. klasse er populære, nytt for våren er at vi også har TEATERLEK for barn fra 4 år til 2. klasse.

Categories: Nyheter